Competicion

Svea Classic with a twist (ss15) from Svea on Vimeo.

I samband med att nya vårfilmer släpps på Sveas webbshop, som jag har stylat.  Kommer vi att ha en tävling där du kan vinna ett presentkort på 2500kr som du kan använda i Svea butikerna i Göteborg, Stockholm eller på webbshoppen. Det ända du behöver göra är att  motivera   en komentar varför du ska vinna ett presentkort på 2500 kr och så är du med och tävlar.

Vinnare i tävligen dras Tisdagen den 10/2. Lycka till!

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Competicion

 1. Hej där!
  Jag värkligen älskar Svea, jag har en vinter jacka där ifrån som jag värkligen älskar och använder dagligen. Så då hade det varit riktigt kul att köpa en ny fräch vår jacka då min förra vårJacka är för liten.
  Kram! 🙂

 2. Jag har alltid gillas Sveas kläder. Och jag behöver lite nytt i garderoben min efter att gått ner hela 20kilo. Har verkligen inte ekonomin till att köpa mkt nytt

 3. Jag har alltid älskar svea och de är alltid lika kul att få in nya svea kläder!! Svea är love till 110% att få ett present kort därifrån skulle vart dröm för älskar shoppa och det blir bättre med svea!! Skulle blivit sjukt glad av att få ett present kort och det skulle fylla min gaderob med mycket kärlek!!!

 4. Svea, Sveriges märke #one. Kollektionerna är helt underbara varje säsong och jag har aldrig klickat ut från hemsidan eller gått ut från deras butik utan att tänka på besöket i flera dager efteråt, vill ha allt! Personalen och kläderna sprider så otroligt mycket glädje och jag upplever också att man blir en mycket positivare och tacksammare person i deras kläder! Hade vart så roligt att få ett presentkort och kunna representera Sveriges underbaraste märke! 🙂
  Härlig blogg, blir så inspirerad! 🙂

 5. När jag var liten hade alla mina kompisar mössor med sitt namn på – men mössa med mitt namn på gick aldrig att köpa. Men det är okej nu när jag har ett helt märke med mitt namn på! Köpte mitt första Svea-plagg för ca 15 år sedan och oj vad stolt jag var.

 6. När jag var liten hade alla mina kompisar mössor med sina namn på – men det fanns aldrig någon mössa med mitt namn. Men det är okej nu när jag har ett helt märke med mitt namn på. Köpte mitt första Svea-plagg för cirka 15 år sedan och oj vad stolt jag var! /Svea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *